Workshop Spiegelbeeld in de week van de ontmoeting

op Vrijdag 1 oktober  10.00 – 12.00 uur

in de bibliotheek Loenen aan de Vecht

Hoe zie jij jezelf?

Hoe laat jij je zien aan anderen?

In deze workshop gaan we creatief aan de slag door het tekenen, schilderen of sjabloneren van je zelfportret. Door deel te nemen aan de workshop maak je een belangrijke stap van denken naar doen. Creatief bezig zijn zorgt ervoor dat je even ‘uit je hoofd komt’ wanneer je met de handen bezig bent. Wanneer je dit samen met andere mensen doet kan dat bijdragen aan een positief gevoel.

Aan de hand van een foto van jezelf, van nu of van vroeger gaan we aan de slag met papier en verf. De foto wordt door mij, met behulp van een foto computerprogramma bewerkt tot een sterk vereenvoudigde afbeelding in een aantal grijstinten. Hier maken we sjablonen van die overgebracht worden op papier. Het geheel wordt monochroom afgedrukt op papier of stof. Er wordt gezorgd voor verf en andere materialen.  


Kosten € 10,- vooraf over te maken aan J.P. Stapper – Samsom NL24RABO0336920393

Stuur voorafgaand aan de workshop je foto naar [email protected]

Joke Stapper heeft als therapeut een praktijk voor zingeving. Ze werkt met mensen die op zoek zijn naar betekenis en zingeving in hun leven. Naast gesprekken gebruikt ze haar creativiteit als begeleidingsinstrument.

Deel deze blog